Artistike Koçek  Salice Salentino  Lecce - Itali    

Shenjtëri Tij Gjon Pali II.

   Mirësevini   Prezantim

- Përfaqësim të shenjtë Kjo është bërë në vitin 1996.

- Zona e mbuluar është afërsisht 130 metra katrore.

- Skenën e artistike e Fëmijëve e Ungjillit janë vendosur në Palestinë e    

   vjetër e Jezusit 'kohë, vëmendje të detajuar.

- Aktualisht, skenave të përfaqësuara janë 14, dhjetë janë në

   ndërtim e sipër.

- Të gjitha objektet janë ndërtuar në "grimcuar  gazeta" mjedise."

- Të statuja (rreth 30 centimetra) janë zbatuar në "Karta murtajë, e    

   artit të shenjtë" dhe ata janë në stilin e Oriental kohën e Jezusit.

- Mali u bë e nxjerr shkumë nga goja dhe akrilik ngjyra.

Këngët e Ungjillit të Jezusit


1- Engjëll i njoftoi të Merjemës i lindjes së Jezusit;

2- Ky inspektim të Elizabeth i Merjemes;

3- Lindjet e pararendës;

4- I parë ëndrra e Jusufit;

5- E dasmës e Jusufit dhe Merjemes;

6- Jusufit dhe gruaja e tij që udhëtonte për në Bethlehem;

7- Augustus e regjistrimit;

8- Në kërkim të një hoteli;

9- Lindja e Jezusit;

10- Engjëll i njoftoi të lindjes së Jezusit për Çoban;

11- Jezusi është adored nga Çoban;

12- Synet Jezusi e fëmijës;

13- Jezusi dhe Virgjëreshës Mari janë të ruajtur në tempull;

14- Jezusi është paraqitur në tempull;

15- E tregtarët e tempull;

16- E Magi i lindjes në Bethlehem;

17- E Magi adore Jezu fëmijës;

18- E dyta ëndrra e Jusufit;

19- Familjes i shenjtë iku në Egjipt;

20- Herod urdhërat e kasaphanë e pafajshmit;

21- I treti ëndrra e Jusufit;

22- Familjes i shenjtë kthimit në shtëpi;

23- Familjes i shenjtë në shtëpinë e tyre në Nazareth;

24- Jezusi në moshën dymbëdhjetë në tempull .

Artistike Përfaqësimi është gjithmonë i hapur.

Gjatë periudhës së Krishtlindjeve:

E hëna deri të premten nga 17.00 në 20.00
E shtuna nga 16.30 në 20.00
pushimet nga 10.30 në 12.30 * nga 16.00 në 20.30

Herë të tjera me takim.

Në pjesën tjetër të koçek mund të vizitohet me takim:

  nga 19.00 - 21.00 në Verore
nga 18.00 - 20.00 në Dimër

   HYRJA FALAS

ADRESA


Qyteti i Salice Salentino
rrugën Papës Gjon XXIII, 25

Itali - Lecce

Phone 0832-73.35.25.  *    Mobile 340-820.73.74


email: spagnolo55@libero.it   *   spagnolo55@alice.it

www.presepesalice.it

FOTO GALERI

            

2- Ky inspektim të Elizabeth i Merjemes.

             

   

3- Lindjet e pararendës.

             

7- Augustus e regjistrimit.

            

9- Lindja e Jezusit.

                                

11- Jezusi është adored nga Çoban.

            

  

13- Jezusi dhe Virgjëreshës Mari janë të ruajtur në tempull.

          

          

14- Jezusi është paraqitur në tempull.

          

15- E tregtarët e tempull.

          

18- E dyta ëndrra e Jusufit.

          

19- Familjes i shenjtë iku në Egjipt.

          

         

24- Jezusi në moshën dymbëdhjetë në tempull.